Cursussen in Groningen

Cursussen voor toekomstige ouders
Wanneer je zwanger bent betekent het dat er veel verandert en dat er van alles voor het eerst is. Wij weten als geen ander hoe fijn en belangrijk het is om juist dan informatie en begeleiding te krijgen die bij jou past.

 

Naast onze eigen Fiere! informatie worden in Groningen diverse cursussen voor jou en je partner georganiseerd
Elke aanstaande ouders heeft andere wensen en informatiebehoefte. Misschien zoek je vooral begeleiding op sportief gebied. Er is een breed aanbod, dus voor elk wat wils!
Hieronder hebben we het aanbod voor je op een rijtje gezet.

'Samen bevallen'

Leuke en gedegen voorbereiding op de bevalling en de kraamtijd voor zowel de zwangere als haar partner. samenbevallen.nl

O wee!

Informatie en bewegingsadviezen van verloskundigen, kraamverzorgenden en fysiotherapie. kraamzorghetgroenekruis.nl

Yoga zwangerschapscursussen

Zwangerschapsbegeleiding gericht op yoga en ademhaling.

 

Sportieve zwangerschapscursussen

Door middel van gym en sportieve oefeningen fit blijven in de zwangerschap.

 

Mensendieck

Deze cursus bereidt je voor op de bevalling. Het ondersteunt en leert je om je houding, beweging en ademhaling aan te passen aan de zwangerschap, de bevalling en het moederschap.

 

Haptonomie

In de haptonomie staat de ontwikkeling van het gevoelsleven centraal. De aanraking speelt hierbij een belangrijke rol. Het aanraken kan beginnen zodra de baby in de buik van zich laat horen. De baby nodigt met bewegingen de ouder uit om contact te maken.

 

Kraammarkt Martini Ziekenhuis

Kraammarkt Martini ziekenhuis met bevallingsinformatie
Tijdens de kraammarkt van het Martini ziekenhuis geven een verloskundige, een gynaecoloog, een verpleegkundige en iemand van een kraamzorgorganisatie veel specifieke bevallingsinformatie (in het ziekenhuis). Je meldt je telefonisch aan bij de secretaresse van de afdeling verloskunde, telefoonnummer: 050-5246430. martiniziekenhuis.nl

Borstvoeding

Voorbereiden tijdens de zwangerschap, aanleggen, de eerste weken, het herkennen en voorkomen van problemen en kolven. Voorlichtingsavonden en cursussen over borstvoeding worden door verschillende organisaties aangeboden o.a.:

 

Ben je zwanger of wil je zwanger worden? Welkom!

Persoonlijk: een veilig gevoel

Zwangerschap en bevallen zien wij als een natuurlijk proces. Wij willen je hierbij op een persoonlijke en deskundige manier begeleiden. Ons doel is dat jij en je partner aan het einde van deze periode met een trots en tevreden gevoel terugkijken op deze bijzondere tijd in je leven. Wij willen in de zorg zoveel mogelijk voldoen aan je wensen. Veiligheid voor moeder en kind staan hierbij voorop.

Waarom Fiere?!

  • Hecht team van vier ervaren verloskundigen
  • Dagelijks (avond-) spreekuur op diverse locaties
  • Zorg die bij jou past
  • Fiere! informatie & cursussen in eigen praktijk
  • Hoge kwaliteit echo’s bij ons eigen echocentrum Vita, ook 3D
  • Lid van de Martini Geboorte Groep

Contact

Translate »