Home 9 Kraamtijd 9 Anticonceptie

Anticonceptie

Wat past bij jou?

Anticonceptie is een belangrijk maar vaak onderbelicht onderwerp. Het vraagt tijd en aandacht om een keuze te maken die bij jou past. Wendy Wielenga is de Anticonceptiespecialist. Zij weet antwoord op al jouw vragen. Ze kan een recept voorschrijven, een spiraaltje of implantatiestaafje plaatsen en biedt ook nazorg. Door de ervaring van de Anticonceptiespecialist kun je er op vertrouwen dat je gehoord, gezien én geholpen wordt.

Anticonceptie

Advies

Op enig moment na de zwangerschap zal anticonceptie weer belangrijk worden. Nadat je bevallen bent komt je cyclus weer op gang. Wanneer dat is verschilt per persoon. Het geven van borstvoeding kan hier invloed op hebben. Bedenk dat je altijd een eisprong hebt voor de menstruatie, je bent dus vruchtbaar voordat je de eerste keer weer ongesteld wordt.

Iedere vrouw is anders qua lichaam en wensen. Zodoende is het goed om te bespreken welke vormen van anticonceptie beschikbaar zijn en welke vorm het beste bij jou past. Bij het afsluiten van de zorg zullen we het met je bespreken.

Voor verschillende vormen van anticonceptie kan je meer informatie vinden op de website van www.anticonceptiespecialist.nl.  Wendy geeft adviesconsulten en plaatst (en verwijdert) spiralen en implantantiestaafjes. Dit doet zij onder andere in onze praktijk aan de Queridolaan. Klik op deze link om rechtstreeks een afspraak bij haar maken.