Echoscopie

Van dichtbij in beeld!
Bij een echo neem je een kijkje naar binnen in je buik. Voor jou een leuk moment om je kindje voor het eerst in beeld te zien. De eerste foto van je baby!

Reguliere- en medische echo’s

 

Iedere zwangere heeft recht op een aantal echo’s in haar zwangerschap. Dit zijn de termijnecho en het Structureel Echoscopisch Onderzoek rond 20 weken zwangerschap. Daarnaast kan je een extra echo krijgen op indicatie van de verloskundige, bijvoorbeeld als we twijfelen over de groei of de ligging van je kindje. Al deze echo’s worden vergoed door de verzekering.

 

Echo ‘combinatietest’
Daarnaast is er ook een echo die deel uitmaakt van prenatale screening, de combinatietest (nekplooimeting). Deze wordt aan elke zwangere aangeboden, maar wordt niet vergoed door de verzekering. Je bent vrij in je keuze.

 

Samenwerking met Vita voor de beste kwaliteit
Wij verwijzen voor echo’s naar verloskundig centrum Vita. Een deskundig echocentrum met al ruim 10 jaar ervaring. Je kan er ook terecht als je zelf nog extra een kijkje naar binnen wilt nemen. In sommige gevallen zal een echo bij de gynaecoloog in het ziekenhuis zijn.

Ben je zwanger of wil je zwanger worden? Welkom!

Persoonlijk: een veilig gevoel

Zwangerschap en bevallen zien wij als een natuurlijk proces. Wij willen je hierbij op een persoonlijke en deskundige manier begeleiden. Ons doel is dat jij en je partner aan het einde van deze periode met een trots en tevreden gevoel terugkijken op deze bijzondere tijd in je leven. Wij willen in de zorg zoveel mogelijk voldoen aan je wensen. Veiligheid voor moeder en kind staan hierbij voorop.

Waarom Fiere?!

  • Hecht team van vier ervaren verloskundigen
  • Dagelijks (avond-) spreekuur op diverse locaties
  • Zorg die bij jou past
  • Fiere! informatie & cursussen in eigen praktijk
  • Hoge kwaliteit echo’s bij ons eigen echocentrum Vita, ook 3D
  • Lid van de Martini Geboorte Groep

Contact