Agenda

Goed voorbereid bevalt beter!

Fiere Verloskundigen wil jullie zo goed mogelijk voorbereiden op de zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Daarom bieden wij naast het spreekuur ook een aantal voorlichtingsbijeenkomsten en cursussen aan. Zie onderstaande meer informatie per cursus en meld je eenvoudig aan. We informeren je graag!

Agenda

Goed voorbereid bevalt beter!

Fiere Verloskundigen wil jullie zo goed mogelijk voorbereiden op de zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Daarom bieden wij naast het spreekuur ook een aantal voorlichtingsbijeenkomsten en cursussen aan. Zie onderstaande meer informatie per cursus en meld je eenvoudig aan. We informeren je graag!

Fiere! Zwangerschapscursussen

Fiere! Zwangerschaps-
cursussen

CURSUS – Opfriscursus ‘De bevalling’ online

Data: 29 september en 1 oktober 2020 opfriscursus online
Een cursus van twee x twee uur voor de zwangere tijdens het zwangerschapsverlof.
Voor als je al eens bevallen bent en het toch fijn is om nog even te horen hoe het ook alweer zit met de weeën en zo. Hoe kan de bevalling beginnen? Wanneer bel je en hoe ga je om met goede weeën? 

Volgende data die al gepland staan: dinsdag 29 september en donderdag 1 oktober 2020

Meld je hieronder eenvoudig aan.

Tijdstip: 13.00 – 15.00 uur
Locatie: In coronatijd ieder in haar eigen huis, contact via whereby.com
Kosten:  geen

 

Aanmelden Cursussen

CURSUS – ‘Fiere compact’ online

5 en 7 oktober korte cursus online 
Een korte cursus van twee keer twee uur voor de zwangere, tijdens je zwangerschapsverlof. Ben je voor de eerste keer zwanger en heb je geen tijd genomen om een cursus in te plannen en wil je op korte termijn nog informatie? Bij Fiere Verloskundigen heb je nog de mogelijkheid voor een spoedcursus. Er wordt onder andere besproken: Hoe de bevalling kan beginnen. Wanneer bel je? Hoe kan je omgaan met goede, maar waarschijnlijk ook pijnlijke weeën.

Volgende data die al gepland staan: 5 en 7 oktober 2020

Meld je hieronder eenvoudig aan.

Tijdstip: 13.00-15.00 uur
Locatie: Ieder in z’n eigen huis in coronatijd. Contact via whereby.com
Kosten:  gratis

Aanmelden Cursussen

Fiere! Informatieavonden

Online Info avond ‘de Bevalling‘

Op 30 september organiseren we een digitale informatie bijeenkomst over de bevalling. We doen dit via whereby.com. Er zijn die avond twee sessies. De eerste is van 18.45 – 20.00 uur en de tweede van 20.30 – 21.45 uur.

Je  kunt je aanmelden via [email protected]      *** Beide sessies zitten VOL ***

Er is ruimte voor max 10 personen/stellen per sessie.
Kosten geen.

Volgende avond is op 11 november.

Online info avond ‘kraamtijd en voeding’

Omdat we in deze tijd de groepsbijeenkomsten niet mogen organiseren geven we de informatie avonden online via whereby.com. Er zijn twee sessies, de eerste van 18.45 – 20.00 uur en de tweede van 20.30 – 21.45 uur.

Tijdens deze bijeenkomst geven we je informatie over de voeding die je aan je kindje kan gaan geven en over het verloop van de kraamweek.

In elke sessie is plaats voor 10 personen/ stellen.

Meld je nu gratis aan via [email protected] .

Volgende data die al gepland staan: 7 oktober en 18 november

Online info avond ‘de Zwangerschap’

Op woensdag 14 oktober organiseren we een informatiebijeenkomst over de zwangerschap. We doen dit online via whereby.com . Er zijn die avond twee sessies. De eerste is van 18.45 – 20.00 uur en de tweede sessie van 20.30 – 21.45 uur. Er  is ruimte voor Max 10 personen/stellen per sessie. Kosten geen. Meld je aan via [email protected] . Volgende data die al gepland staan: 25 november

 

Ben je zwanger of wil je zwanger worden? Welkom!

 

FIERE AGENDA

CURSUS – Opfriscursus ‘De bevalling’ online

Data: 29 september en 1 oktober 2020 opfriscursus onlineEen cursus van twee x twee uur voor de zwangere tijdens het zwangerschapsverlof.Voor als je al eens bevallen bent en het toch fijn is om nog even te horen hoe het ook alweer zit met de weeën en zo. Hoe kan de...

Online Info avond ‘de Bevalling‘

Op 30 september organiseren we een digitale informatie bijeenkomst over de bevalling. We doen dit via whereby.com. Er zijn die avond twee sessies. De eerste is van 18.45 - 20.00 uur en de tweede van 20.30 - 21.45 uur. Je  kunt je aanmelden via...

CURSUS – ‘Fiere compact’ online

5 en 7 oktober korte cursus online Een korte cursus van twee keer twee uur voor de zwangere, tijdens je zwangerschapsverlof. Ben je voor de eerste keer zwanger en heb je geen tijd genomen om een cursus in te plannen en wil je op korte termijn nog informatie? Bij Fiere...

Persoonlijk: een veilig gevoel

Zwangerschap en bevallen zien wij als een natuurlijk proces. Wij willen je hierbij op een persoonlijke en deskundige manier begeleiden. Ons doel is dat jij en je partner aan het einde van deze periode met een trots en tevreden gevoel terugkijken op deze bijzondere tijd in je leven. Wij willen in de zorg zoveel mogelijk voldoen aan je wensen. Veiligheid voor moeder en kind staan hierbij voorop.

Waarom Fiere?!

  • Hecht team van vier ervaren verloskundigen
  • Dagelijks (avond-) spreekuur op diverse locaties
  • Zorg die bij jou past
  • Fiere! informatie & cursussen in eigen praktijk
  • Hoge kwaliteit echo's bij ons eigen echocentrum Vita, ook 3D
  • Lid van de Martini Geboorte Groep

 

Contact