Zwangerschap > Fiere Agenda

Goed voorbereid bevalt beter!

Fiere Informeert

Wij willen je zo goed mogelijk voorbereiden op de zwangerschap, bevalling en de kraamtijd. Daarom bieden wij naast het spreekuur nog een aantal voorlichtingsbijeenkomsten en cursussen aan. De voorlichtingsbijeenkomsten zwangerschap, bevalling en kraamtijd zijn een leuke en zinvolle aanvulling op de reguliere zwangerschapscursussen die er in Groningen georganiseerd worden (zie hiervoor hoofdstuk zwangerschapscursussen).

Spoedcursus of opfriscursus
Wanneer het niet gelukt is om een reguliere cursus te volgen kan je bij ons aan het einde van de zwangerschap nog terecht voor een spoedcursus of bijvoorbeeld een opfriscursus als je al een keer bevallen bent.

Kies hieronder eenvoudig uit ons aanbod en meld je aan.
We informeren je graag!

Fiere! Zwangerschapcursussen

CURSUS – ‘Fiere compact’

Data: 30 september en 2 oktober 2019
Een korte cursus van twee keer twee uur tijdens je zwangerschapsverlof. Ben je voor de eerste keer zwanger en heb je geen tijd genomen om een cursus in te plannen en wil je op korte termijn nog informatie? Bij Fiere Verloskundigen heb je nog de mogelijkheid voor een spoedcursus. Er wordt onder andere besproken: Hoe de bevalling kan beginnen. Wanneer bel je? Hoe kan je omgaan met goede, maar waarschijnlijk ook pijnlijke weeën?

Heb je nog een zwangere vriendin of familielid die ook voor de eerste keer zwanger is en deel wil nemen aan deze cursus? Dan zijn ze, tegen betaling, van harte welkom!

Volgende data die al gepland staan: 4 en 6 november 2019

Meld je hieronder eenvoudig aan.

Tijdstip: 13.00-15.00 uur
Locatie: Groene Kruis, Queridolaan 5 Groningen, 1e verdieping
Kosten:  30 euro, graag contant betalen (informeer bij je ziektekostenverzekering naar een mogelijke vergoeding)

(minimale deelname 2 personen)

Aanmelden Cursussen

CURSUS – ‘Opfriscursus De bevalling’

Data: 23 en 25 september 2019
Een cursus van twee x twee uur tijdens je zwangerschapsverlof.
Voor als je al eens bevallen bent en het toch fijn is om nog even te horen hoe het ook alweer zit met de weeën enzo. Hoe kan de bevalling beginnen? Wanneer bel je en hoe ga je om met goede weeën? Heb je nog een zwangere vriendin of familielid en heb je zin om samen te komen? Dan zijn ook zij, tegen betaling, van harte welkom!

Volgende data die al gepland staan:

Meld je hieronder eenvoudig aan.

Tijdstip: 13.00 – 15.00
Locatie: Groene Kruis, Queridolaan 5 Groningen, 1e verdieping
Kosten:  30 euro, contant betalen (informeer bij je ziektekostenverzekering naar een mogelijke vergoeding)

(minimale deelname is twee personen)

 

Aanmelden Cursussen

Fiere! Informatieavonden

20/7 INFOAVOND - Voorlichtingsbijeenkomst 'Zwangerschap'

Dit is een bijeenkomst voor de prille zwangere. Voor de periode van de zwangerschap tot ±15 weken. Wat voel ik nou? Zou het erbij horen? Hoe vaak ga ik eigenlijk naar de verloskundige? Deze avond informeert je over de ins en outs rondom zwanger zijn.

27/7 INFOAVOND - Infoavond ‘De Bevalling’

Hoe herken ik dat de bevalling begint en wanneer moet ik bellen? Best spannend allemaal. Op deze avond praktische informatie over hoe, wat, en wanneer rondom de geboorte. Deze avond geeft je informatie over laatste fase van de zwangerschap en kan je het beste volgen als je tussen de 28 – 36 weken zwanger bent.

25/7 Informatieavond - Infoavond 'Speciaal voor vaders'

Meer informatie volgt op korte termijn.

10/8 - Voorlichtingsbijeenkomst 'Kraamtijd & voeding'

Staat de bevalling bijna voor deur en wil alvast wat belangrijke informatie over de kraamtijd en voeding?
Kom dan naar deze voorlichtingsavond. Een kraamweek is een turbulente periode waarbij je alle kennis gebruiken.
Op deze avond tips en trucs voor een goede start als kersverse papa en mama.
Meer informatie volgt op korte termijn.

FIERE AGENDA

CURSUS – ‘Opfriscursus De bevalling’

Data: 23 en 25 september 2019 Een cursus van twee x twee uur tijdens je zwangerschapsverlof. Voor als je al eens bevallen bent en het toch fijn is om nog even te horen hoe het ook alweer zit met de weeën enzo. Hoe kan de bevalling beginnen? Wanneer bel je en hoe ga je...

Lees meer

INFORMATIEAVOND – ‘De Bevalling’

Hoe herken ik dat de bevalling begint en wanneer moet ik bellen? Best spannend allemaal. Op deze avond praktische informatie over hoe, wat, en wanneer ronde geboorte. Deze avond geeft je informatie over laatste fase van de zwangerschap en kan je het beste volgen als...

Lees meer

CURSUS – ‘Fiere compact’

Data: 30 september en 2 oktober 2019 Een korte cursus van twee keer twee uur tijdens je zwangerschapsverlof. Ben je voor de eerste keer zwanger en heb je geen tijd genomen om een cursus in te plannen en wil je op korte termijn nog informatie? Bij Fiere Verloskundigen...

Lees meer

Persoonlijk: een veilig gevoel

Zwangerschap en bevallen zien wij als een natuurlijk proces. Wij willen je hierbij op een persoonlijke en deskundige manier begeleiden. Ons doel is dat jij en je partner aan het einde van deze periode met een trots en tevreden gevoel terugkijken op deze bijzondere tijd in je leven. Wij willen in de zorg zoveel mogelijk voldoen aan je wensen. Veiligheid voor moeder en kind staan hierbij voorop.

Waarom Fiere?!

  • Hecht team van vier ervaren verloskundigen
  • Dagelijks (avond-) spreekuur op diverse locaties
  • Zorg die bij jou past
  • Fiere! informatie & cursussen in eigen praktijk
  • Hoge kwaliteit echo's bij ons eigen echocentrum Vita, ook 3D
  • Lid van de Martini Geboorte Groep

Contact